may 142013

escoltant el dolor

Triskel quadratQuan tenim dolor físic, o fatiga insuperable, el nostre cos es converteix en una càrrega. O potser és a l’inrevés: que quan portem una càrrega -sobretot emocional- el nostre cos es converteix en un dolor. Un llenguatge que té una lògica a vegades difícil de desxifrar,  uns crits que no podem deixar de sentir però que alhora no sabem aturar. I justament mirar el dolor és el que no volem fer, és clar… simplement volem que desaparegui, que s’esfumi, que marxi per sempre per ser lliures. Aquesta llibertat, cal conquerir-la.

Per tot això, per ajudar a superar dolor (o dolors), per a buscar conjuntament com entendre els missatges del cos quan el cos ja no tira més, hem engegat el Tractament de Recuperació Integrat per a persones amb fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i dolor a Manresa, Barcelona i Sant Celoni (Clica full tri per més informació. També pots mirar el vídeo)

______________

Cuando tenemos dolor físico, o fatiga insuperable, nuestro cuerpo se convierte en una carga. O quizás es al revés: que cuando llevamos una carga-sobretodo emocional- nuestro cuerpo se convierte en un dolor. Un lenguaje que tiene una lógica en ocasiones difícil de descifrar, unos gritos que no podemos dejar de oir pero que a la vez no sabemos parar. Y justamente mirar el dolor es lo que no queremos hacer, claro … simplemente queremos que desaparezca, que se esfume, que se vaya para siempre para ser libres. Esta libertad, hay que conquistarla.

Por todo ello, para ayudar a superar dolor (o dolores), para buscar conjuntamente como entender los mensajes del cuerpo cuando el cuerpo ya no tira más, hemos puesto en marcha el Tratamiento de Recuperación Integrado para personas con fibromialgia, síndrome de fatiga crónica y dolor en Manresa, Barcelona y Sant Celoni. 

Share

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.