activitats

 “Un viatge a l’ànima”

Sessio intensiva de Constel·lacions Sistèmiques

6 de juliol a Matadepera,de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20h

«El temps i la distància no curen les ferides; només mirar-les com a adult, reconeixent el dolor de l’infant que vam ser i mirar-lo amb amor i acceptació ens n’allibera»

Si vols:

* millorar algunes relacions difícils

* superar problemes de salut

* transformar  situacions repetitives en la teva vida (personal o professional) que semblen inevitables

* trobar l’impuls per a tirar endavant la teva vida o saber què necessites per recuperar o trobar el sentit vital

______________________________
divendres 17 de maig de 2013 a Cardedeu

de 18 a 21h a Terra centre de Benestar. (Av. Rei en Jaume nº 251 de Cardedeu).
Preu: Constel·lar 45 euros. Participar 15 euros (participants en atur, 3 euros).
 Si sents dificultats en les relacions, si tens problemes de salut, si sents que t’amoïna i t’inquieta la manera com vius la teva vida però no saps per on començar el canvi, les constel·lacions sistèmiques et poden obrir els ulls i el cor a una major comprensió de tu mateix/a i oferir-te camins de major benestar i equilibri.
«el temps i la distància no curen les ferides, només mirar-les, reconeixent el dolor de l’infant, i mirar-lo amb amor i acceptació ens n’allibera»
___________________________
divendres 12 d’abril de 2013 a Barcelona
De 18 a 21h a  Aprendrelart (Rambla del Brasil 24, metro L-1 Plaça de Sants, L-5  Badal)
___
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, 3 euros si esteu a l’atur.
Cal confirmar assistència (628 37 83 94)
Amb el treball sistèmic que es fa en una sessió de constel·lacions, es pot arribar a aprofundir en aspectes inconscients que afecten la nostra vida de manera ràpida i molt movilitzadora. També si es participa només del grup, sense treballar una qüestió personal, sempre ressonen emocions i vivències a dins. Amb aquesta nova mirada, s’obren camins de noves possibilitats personals per a sintonitzar amb la Vida i avançar cap a una major integració personal i una major llibertat.

___________________________________________

divendres 22 de març de 2013 a Cardedeu
de 18 a 21h a Terra centre de Benestar. (Av. Rei en Jaume nº 251 de Cardedeu).
____________________________________________
divendres 22 de febrer de 2013 a Barcelona
De 18 a 21h a  Aprendrelart, Rambla del Brasil 24, metro L-1 Plaça de Sants, L-5  Badal)
Taller Breu de CONSTEL·LACIONS SISTÈMIQUES 
Que les emocions afecten la nostra salut física i el nostre benestar, és ben sabut. El que a vegades no tenim present és que molt del que vivim no passa pel sedàs de la nostra part racional, i no sabem que  acumulem en el subconscient molta informació de fets i emocions antigues, potser fins i tot d’emocions que ens arriben -sense saber-ho- de les generacions anteriors. Què fem amb tot això? com ho encaixa el nostre cos? ens adonem que les dificultats en les relacions o les malalties poden, en contra del que sembla, ser una oportunitat per a una vida més plena i feliç? Amb les constel·lacions sistèmiques, se’ns obren nous paisatges interiors i la possibilitat d’armonitzar-nos i superar situacions de dolor… mirant i acceptant la vida tal com és.
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, 3 euros si estas a l’atur.
Cal confirmar assistència (628 37 83 94)
_______________________________________
dissabte 2 de febrer de 2013 a Cardedeu
Taller Breu de CONSTEL·LACIONS SISTÈMIQUES PER A LA SALUT
de 10 a 13 h a Terra centre de Benestar. (Av. Rei en Jaume nº 251 de Cardedeu).
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, 3 euros si esteu a l’atur.
Cal confirmar assistència (628 37 83 94)
Molt del patiment que experimentem, en forma de dificultats en les relacions o en forma de malalties del nostre cos té orígen en experiències emocionals traumàtiques que han quedat gravades en algun racó de la nostra ment no racional i que estan influint la nostra vida. Amb les constel·lacions sistèmiques podem endinsar-nos en aquest espai no conscient i amb respecte per allò que fou, donar-li un lloc que ens ajudarà a  viure un major benestar i fins i tot millorar la nostra salut física.
____________________________
14 de desembre a Barcelona
De 18 a 21h a  Aprendrelart, Rambla del Brasil, L-5 metro Badal)
Taller Breu de CONSTEL·LACIONS SISTÈMIQUES 
Ens acostem a un final d’any que energèticament diuen que és especial. Moltes energies es mouen, ens remouen i ens conmouen.  Sento com si es reactualitzessin vivències i emocions antigues, com si a tota velocitat ens haguessim de posar al dia d’allò que ens cal integrar. El meu desig és que aquest taller sigui una ocasió d’aclarir i d’integrar emocions i vivències que ens pesen, i de facilitar el procés de coherència i alineació al qual sembla que els nous temps ens conviden. Les constel·lacions són una porta potent cap a  viatges interiors de sanació profunda.
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, 3 euros si estas a l’atur.
_________________________
Taller Breu de CONSTEL·LACIONS FAMILIARS 
5 d’octubre de 18 a 21 hores. Adhara Yoga  ‘(Passatge Flaugier 10, Barcelona)
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, gratuït si esteu a l’atur.
_________________________
21 de setembre, TALLER BREU DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS a Cardedeu
de 18 a 21 h a Terra centre de Benestar. (Av. Rei en Jaume nº 251 de Cardedeu).
Preu: constel·lar 45 euros, participar 15 euros, gratuït si esteu a l’atur.
_________________________
SALUT I RELACIONS INTERPERSONALS EN TEMPS DE CRISI
Treball sistèmic per mitjà de Constel·lacions Familiars
Divendres 13 de juliol, de 18 a 21 hores. Adhara Yoga  (Passatge Flaugier 10, Barcelona)

Participació gratuïta per a persones en atur. Conste·lar 45 euros, participar 15 euros.

Els moments actuals de crisi i canvi de molts paradigmes ens confronten amb les nostres pors i angoixes i ens obliguen a conviure amb la incertesa.

Aquesta situació ens fa més vulnerables i això provoca tensions en les nostres relacions familiars, laborals, de parella, en el nostre cos i en la nostra ment.
En aquest taller mirarem aquestes dificultats, que afloren en moments de crisi i que sovint tenen la rel en desharmonies dins el nostre sistema familiar, i les treballarem mitjançant les Constel·lacions Familiars per a contribuir al camí de solució.

Truca’m si vols venir a constel·lar o participar.

__________________________________

TALLER BREVE DE CONSTELACIONES  FAMILIARES

Participación gratuita para personas en paro. Constelar 45 euros, participar 15 euros. Si vas a venir, contactame

viernes 15 de junio, de 18 a 21 hores. Adhara Yoga, Barcelona. (Passatge Flaugier, 10 de Barcelona)

¿Qué es lo que en estos momentos más me pesa? ¿como me siento ante los momentos actuales de crisis? ¿qué pasa conmigo y con mis relaciones? Vivimos tiempos revueltos y el cambio de muchos paradigmas nos obligan a convivir con la incertidumbre. La inseguridad aviva nuestros miedos y angustias (antiguos bloqueos que se reeditan) y esto provoca todo tipo de tensiones y dificultades en nuestras relaciones familiares, de pareja o laborales o dificultades con nuestra salud.

En este taller veremos estas dificultades con una mirada sistémica para contribuir al camino de solución en conexión con la energía amorosa universal.

«Finalmente, lo que más se quiere, hay que soltarlo». Adriana Schnacke

_________________

BAÑO DE SONIDOS

Lugar: ADHARA YOGA, Passatge Flaugier 10, Barcelona www.adharayoga.comContacto de reservas: Antonella Brunetti, abrunetti@soundshui.com, 626 780 436

  • sábado 2 de junio,BAÑO DE SONIDOS con Soundshui Antonella 

De 20:30 a 21:30 h (horario de entrada: 20:00 h – una vez empezado el Baño de Sonidos no se puede entrar más – se ruega puntualidad) Precio de entrada: 10€

_____________________________________________

11 i 12 de maig: KARINA MALPICA i ANIMALS DE PODER AL MONTSENY 

La Karina Malpica ve a «el Bosc» de la Costa del Montseny i tindrem la sort de poder compartir amb ella formació per a terapeutes o  un taller obert sobre «animals de poder». La Karina Malpica és una terapeuta i investigadora mexicana que des de fa anys treballa impartint tallers i teràpies en diverses ciutats de Mèxic, Argentina, Perú, Espanya i altres ciutats d’Europa. Ella va desenvolupar «El Joc dels Animals de Poder» (EditorialObelisc, Barcelona, 2011), que consta d’un llibre i un paquet de cartes. En aquest sistema, inspirat en el xamanisme tradicional i les teories junguianas al voltant dels arquetips, els Animals de Poder ajuden les persones a recordar els propòsits o missions que com a ànima es van proposar dur a terme durant aquesta vida.

Més Informació sobre la formació per a terapeutes, clica a formacio Malpica_11i12 maig Bcn

Més informació sobre el Taller obert   «animals de poder», clica a  taller_animals_12 maig Bcn

13 de abril: TALLER BREVE DE CONSTELACIONES  FAMILIARES

BARCELONA:   Adhara Yoga. (Passatge Flaugier, 10) de 18 a 21 hores.  

Precios: constelar 45 euros, participar 15 euros (participación gratuita para personas en paro)

Los momentos actuales de crisis y cambio de muchos paradigmas nos obligan a convivir con la incertidumbre. Ante ella, nos sentimos inseguros, se nos reactivan nuestros miedos y angustias y esto provoca todo tipo de tensiones y dificultades en nuestras relaciones (familiares, de pareja, laborales).

El corazón de quien ha comprendido que el presente está en resonancia con el pasado, tanto en lo bueno como en lo malo, late en sintonía con el mundo” Bert Hellinger

16 de marzo: CONSTELACIONES FAMILIARES: SALUD Y RELACIONES EN TIEMPOS DE CRISIS

CARDEDEU: viernes 16 de marzo, de 18 a 21 horas. Terra centre de Benestar. (Av. Rei en Jaume nº 251 de Cardedeu. Precio: constelar 45 euros, participar 15 euros, gratuito para parad@s)

Los momentos actuales de crisis y cambio de muchos paradigmas nos confrontancon nuestros miedos y angustias y nos obligan a convivir con la incertidumbre. Esta situación nos hace más vulnerables, lo que provoca tensiones en nuestro cuerpo (dolencias, trastornos, enfermedades) y en nuestras relaciones (familiares, de pareja, laborales).

En este taller veremos estas dificultades con una mirada sistémica para contribuir al camino de solución en conexión con la energía amorosa universal.

__________________________________________________

17 de febrero: TALLER BREVE DE CONSTELACIONES  FAMILIARES

BARCELONA: viernes 17 de febrero, de 18 a 21 hores. Adhara Yoga. (Passatge Flaugier, 10) Precio: 25 euros

En este taller compartiremos dos o tres trabajos, que son a la vez individuales y colectivos, porque todo lo que se mueve resuena en cada uno. Las dinámicas de los problemas y sus soluciones, desde la perspectiva de las constelaciones, son nuestra manera de buscar el equilibrio personal dentro de los sistemas a los que pertenecemos. A veces, el amor ciego, la fidelidad hacia los nuestros, nos limita y nos lleva a asumir cargas que no nos corresponden. A la luz del amor más grande, podemos avanzar a una situación más harmoniosa en la que todo toma un buen lugar.

7 de febrer: CERCLE DE DONES A BARCELONA

Iniciem un Cercle de Dones! Dones que estem a la recerca de nosaltres mateixes, d’una manera d’estar en el món que ens faci sentir plenes, a gust i felices amb allò que som (des d’allò més superficial a allò més profund) i que tenim ganes de compartir-nos, de compartir-ho en la nostra vida quotidiana i en moments especials.

El nostre món necessita prioritzar l’energia femenina, posada en segon terme durant tants segles. Valors com la tendresa, la compassió, el sentit profund de cuidar, de cuidar-se…  i donar una nova dimenció a les relacions, per tal que siguin més saludables per a tothom i per a la mare terra. En un espai només entre dones, les dones sentim i ens expressem més lliurement. Es crea un espai segur, una complicitat que val la pena viure i cultivar.
Si estas interessada, posa’t en contacte amb mi

20 de gener: TALLER BREU DE CONSTEL·LACIONS  FAMILIARS

BARCELONA: divendres 20 de gener de 18 a 21 hores. Adhara Yoga. (Passatge Flaugier, 10) Preu: 25 euros

Les Constel·lacions Familiars ens ofereixen la possibilitat de resoldre dificultats que tenen la rel en desharmonies en el nostre sistema familiar i que sovint han anat passant d’una generació a l’altra. Aquestes dificultats poden manifestar-se en relacions conflictives, dificultat per trobar parella, problemes laborals o d’elecció d’una professió, trastorns físics o psíquics, malalties, estrès i ansietat, pors i fòbies, dependències i addiccions, trastorns de la son o de l’alimentació, etc.

Cada constel·lació és un regal que ens acosta a una realitat més gran i ens ajuda a entrar en sintonia amorosa amb la vida.

___________________________________

13 de gener: TALLER BREU DE CONSTEL·LACIONS  FAMILIARS

Cardedeu: divendres 13 de gener de 18 a 21 hores. Terra Centre de Benestar. Preu: 25 euros

___________________________________

28 de desembre: CERIMONIA RITUAL PER REBRE L’ANY NOU

A Adhara yog, Barcelona ritual 2012


Share